Portfolio

Social Media Beheer

Ik heb al voor verschillende klanten social media beheer mogen doen. Met een creatieve en strategische blik kijk ik naar hoe ik jouw visie het beste naar voren komt op je socials.

The Succes Agency

Sinds augustus 2023 creëer ik de social media content voor The Success Agency. Ik maak de visuals en zorg ervoor dat de creatieve visie naar voren komt op social media. Dit doe ik zowel in carrousel posts, stories en reels.

@thesuccessagency.nl

social media beheer

Afrika Safari NL

Sinds oktober 2023 creëer ik de social media content voor Afrika Safari NL. Zij zijn onderdeel van de grote organisatie Afrika Safari Trips. Ik maak de content volgens een contentkalender, vertaal en herschrijf de teksten naar het Nederlands en voeg ook eigen content toe. Daarnaast doe ik ook aan community management.

@afrikasafarinl

Extra’s

Maak je socials helemaal compleet

Templates

Wil je graag je social media zelf beheren maar kom je er niet uit om de juiste templates te maken die bij jouw bedrijf passen? Laat mij je helpen!

Fotografie

Maak je socials helemaal compleet met een branding shoot! Zo start jij helemaal fris met je nieuwe online uitstraling op je socials.